Hvorfor velge PulsOasen?

Ved vårt senter kan du trene styrke og kondisjon i et bredt utvalg av topp moderne treningsutstyr. Vi har også et godt utvalg av spinn og saltimer. Vi fokuserer på kvalitet i alle ledd og våre medlemmer setter pris på trivelig treningsmiljø, god service og moderate priser. God beliggenhet på Oasen Storsenter med mange parkeringsplasser.

Lange åpningstider: Vi holder åpent hver dag hele året (også på helligdagene) fra kl. 05.00 til 24.00. Det gjør det mulig for deg å trene før du går på jobb, selv om du begynner tidlig eller trene lørdag/søndag ettermiddag, når andre sentre har stengt.

Spinning-system Iqniter: Vi har investert i markedets beste pulssystem Suunto! Suunto iQniter er motiverende og gjør treningen/spinning morsom enten du bruker pulsbelte eller ei.

Stort og bredt seniortilbud med styrke/kondisjon/balanse timer. Du kan trene på egenhånd eller i gruppe.

Klimaanlegg: Nytt klimaanlegg/air-conditioner-anlegg som gir samme innetempratur hele året, 18 grader. Selv på de varmeste sommerdagene.

Medlemskap med og uten binding: velg det som passer deg best.

Gratis treningsveiledning: Våre trenere gir veiledning/tilrettelagt program til alle som ønsker det.

Et sertifisert Easylife Senter
Vi tilbyr kurs for deg som vil ned i vekt og endre din livsstil. Regi Easylife. Treningen og god oppfølgingen følger med! 3, 6 og 12 måneders kurs.

Skjermbilde 2014-11-11 kl. 13.59.08spinning

Puls Oasen

Alt av utstyr

Utstyr av beste kvalitet

Utstyr av beste kvalitet